VOOR IEDERE WEBWINKEL EEN OPLOSSING

Webwinkel plugins

Wellicht hebben we je overtuigd van de toegevoegde waarde van e-fulfilment. Maar daarmee zijn waarschijnlijk nog niet al je vragen beantwoord. Want om de automatisering te kunnen bieden die we beloven, moet er een goede technische koppeling zijn tussen jouw webwinkel en onze software.

Gelukkig bieden hebben wij een technische koppeling voor alle gangbare webwinkelsoftware. Van zowel grotere, professionele platforms als kleinere, open source software. En zelfs als er geen standaardkoppeling beschikbaar is, dan zorgen wij dat deze er komt.

Waarom een webwinkel plugin?

Wij beloven jou te ontzorgen. Dat doen we door zaken als opslag, inslag, bestellingen en voorraadbeheer van je over te nemen. De basis van dit alles zijn de bestellingen die in jouw webwinkel worden gedaan. Dit zijn de bestellingen die wij verwerken en die bepalen wanneer er nieuwe producten ingeslagen moeten worden. Om dit efficiënt te kunnen doen, moeten wij altijd realtime op de hoogte zijn van bestellingen in jouw webwinkel. Een plugin zorgt dat ons systeem en jouw webwinkelsoftware elkaar goed verstaan.

Webshop plugins platformen die gekoppeld kunnen worden

Wilt u contact met ons opnemen? Live Logistics staat graag voor u klaar.