USA FULFILLMENT

Het internet is letterlijk grenzeloos. Als eigenaar van een webwinkel is er niets dat je ervan weerhoudt om je producten ook over de grens te verkopen. Maar wat als je het product verkocht hebt? Hoe komt het product dan bij je klant? Binnen de EU is dat nog redelijk te overzien, maar zodra je ook buiten de EU wil verkopen, wordt het complex. Tenminste, als je dat allemaal zelf wilt organiseren. Dat hoeft natuurlijk niet. Wij nemen je deze zorg namelijk graag uit handen.

Distributie in de VS via Live Logistics

Live Logistics heeft een partner in de VS met de infrastructuur en processen om jouw producten daar te bezorgen. Vanuit de distributielocaties van onze Amerikaanse partner in California en Ohio kan 95 procent van de Amerikaanse bevolking binnen twee dagen bereikt worden. Met de zekerheid van betrouwbare distributie in de VS achter de hand, kun je vanuit een Engelstalige webwinkel voortaan aan klanten in (o.a.) de VS verkopen.

Voor USA distributie geldt hetzelfde als voor al onze andere fulfilmentdiensten. Wij nemen jou de praktische en logistieke processen uit handen, zoveel als je zelf wenselijk acht. Via ons klantportaal kijk je op afstand mee en weet je precies wat de status is van al je overzeese bestellingen.

Vragen over USA fulfillment?

Wil je jouw producten online verkopen in de VS of in andere landen dan Nederland? Neem dan contact op met Live Logistics. Wij vertellen je graag wat er mogelijk is.

USA Fulfilment warehouses