OVER ONS

Hoe het begon

E-commerce maakt een stormachtige ontwikkeling door. Omdat het starten van een webwinkel in beginsel heel laagdrempelig is, kent deze sector veel kleine, startende bedrijfjes. Ondernemers die zo – soms letterlijk op een zolderkamer – begonnen zijn, kunnen meepraten over de praktische uitdagingen. Want zo makkelijk als dat je een webwinkel begint, zo moeilijk is het om te groeien.

Als logistieke dienstverlener merkten wij dat webwinkeliers aanliepen tegen tal van praktische uitdagingen. Zij kwamen bij ons voor logistiek, maar wilden eigenlijk steeds meer. Next day delivery, verwerking van orders, warehousing. Zaken die zij niet (geheel) zelf willen of kunnen, en waarvoor telkens een andere partner werd gezocht. Een kostbaar, tijdrovend en kwetsbaar proces. Zo realiseerden ook wij ons.

Daarin waren wij een van de weinigen. Andere partijen waren blij met webwinkeliers als klant en voelden geen noodzaak tot uitbreiding van hun dienstverlening richting deze klantgroep, onder het mom van:

“Zoals het nu is, gaat het goed dus waarom veranderen?”.

Wetende dat e-commerce aan een opmars bezig was en dat webwinkeliers massaal op zoek waren naar partijen die ze écht konden ontzorgen, is begin 2012 Live Logistics And Fulfillment opgericht.

Live Logistics nu

Inmiddels zijn we een echte e-fulfilment specialist. Een totaalproduct richting e-commerce ondernemers is bij ons de norm en geen bijzaak. Al leveren wij natuurlijk maatwerk, waardoor het per klant verschilt wat we precies doen. In alle gevallen is ons doel gelijk: het ontzorgen van webwinkeliers. Wij willen onze klanten kennen en weten waar ze naartoe willen. Zo ben jij tevreden en zijn jouw afnemers dat ook.

Continue innovatie staat aan de basis van Live Logistics. Wij zijn nota bene ontstaan door de behoefte bij webwinkeliers te zien en daarop in te springen. En waarom daar stoppen met innoveren? De e-commerce markt is immers niet opeens statisch geworden. Daarom kijken wij voortdurend waar en hoe het nóg beter kan. Het succes van jouw organisatie is daarbij altijd ons uitgangspunt.

Intensieve samenwerking levert de best mogelijke logistieke operatie op voor jouw organisatie. Efficiency en betrouwbaarheid nemen toe en daarmee jouw voorsprong op de concurrentie.

Zakelijke mensen druk aan het praten

Wilt u contact met ons opnemen? Live Logistics staat graag voor u klaar.