OPSLAG

Groeipijn?

Bij kleine webwinkels is het opslaan van producten vaak een kleine zorg. Er is altijd wel een zolder vrij en anders biedt een garagebox uitkomst. Dat verandert wanneer je webwinkel groeit. Groei is natuurlijk geweldig, maar het zorgt ook voor groeipijn. Want waar sla je al je producten op? En hoe organiseer je het proces daaromheen? Het zijn vragen waarop Live Logistics een antwoord heeft.

Hoe opslag bij Live Logistics in zijn werk gaat

Als je kiest voor opslag bij Live Logistics slaan wij je producten op. Zoveel is duidelijk. Maar wij gaan nog een stap verder. Aan die opslag alleen heb je namelijk niet zoveel. Het proces eromheen moet ook goed staan. Inclusief inzicht in de voorraad en controle door jou. Bij Live Logistics werken we daarom met een toegankelijk klantportaal. Zo heb jij altijd en overal toegang tot alle informatie over je voorraad. Onderdeel van dit systeem zijn ook automatische meldingen. Bijvoorbeeld wanneer de minimale voorraad bereikt is.

Maatwerk

Omdat Live Logistics werkt voor talloze webwinkels, beschikken wij over voldoende hoogwaardige opslagruimte. Dat betekent dat je makkelijk kunt opschalen, als de groei van je webwinkel daarom vraagt. Ook betekent het maatwerk. Huur je zelf een pand, dan betaal je altijd de volledige huur. Ongeacht hoeveel producten je daadwerkelijk opslaat. Bij Live Logistics betaal je voor daadwerkelijk opgeslagen goederen. En loopt het even niet zo hard of heb je behoefte aan langere opslag van producten? Ook dan betaal je bij Live Logistics een laag tarief voor de opslag van je producten.

Meer weten over producten opslaan bij Live Logistics?

Heb je vragen over het opslaan van producten of de integratie van opslag en andere fulfilment-diensten? Neem gerust contact op met ons. Wij vertellen je graag wat mogelijk is.

Dozen op Pallets

Wilt u contact met ons opnemen? Live Logistics staat graag voor u klaar.