VERZENDEN

Verzenden van orders

Wat is nou eigenlijk de reden dat Nederlanders zo dol zijn op online winkelen? Dat is makkelijk: je hoeft er de deur niet voor uit. Het uitkiezen van je product doe je op afstand. En vervolgens komt het vanzelf bij je terecht. Nou ja… vanzelf. Jij als webwinkelondernemer weet wel beter. Het goed inrichten van je verzendproces kan voor flink wat hoofdbrekers zorgen.

En niet alleen het verzenden zelf, maar ook de integratie met voorraad- en magazijnbeheer. Eigenlijk wil je het proces van bestelling tot bezorging zo volledig mogelijk automatiseren. Maar wat doe je als elke partij zijn eigen systeem heeft? Of wanneer je zelf een magazijn hebt, maar je distributeur maar een keer per dag producten ophaalt? Het antwoord: Live Logistics.

De voordelen van verzending door Live Logistics

Live Logistics zorgt ervoor dat alle bestellingen die bij je webwinkel binnenkomen, snel bij je klanten bezorgd worden. Maar dat doen anderen ook. Wij kijken echter naar het hele proces en kunnen je daarbij ook ondersteunen. De verzending zien wij niet als een losstaand iets – een beetje zoals wanneer je zelf een pakketje verstuurt – maar als een wezenlijk onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Met andere woorden: als een onderdeel van een proces waarvan ook bestellingen, inslag en voorraadbeheer deel uitmaken. Stuk voor stuk moeten die processen op elkaar afgestemd worden. Zo ontvangen jouw klanten altijd de juiste bestelling, op tijd en heb jij er geen omkijken meer naar.

Wij werken met een geautomatiseerd systeem. Zo worden pakketten automatisch aangemeld, klaargemaakt voor verzending en de volgende dag bezorgd. Op werkdagen ontvangt je klant daarom meestal binnen 24 uur zijn bestelling. Hiervoor werken wij samen met verschillende distributeurs, die pakketten direct vanuit ons magazijn bezorgen.

Jij volgt ondertussen het hele proces op afstand. Via ons klantportaal zie je direct de status van elke bestelling. Zo kijk je op afstand mee en ontvang je ook automatische berichten. Bijvoorbeeld wanneer een bestelling is geplaatst of verzonden.

Meer weten over verzending door Live Logistics?

Heb je vragen over verzending door Live Logistics of lijkt dit je interessant voor jouw webwinkel? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder.

Bezorger met pakket

Wilt u contact met ons opnemen? Live Logistics staat graag voor u klaar.