ORDERPICK

Orderpick

Wanneer het verwerken en versturen van nieuwe orders niet goed georganiseerd is, gaat hier veel werk in zitten. Het tegenovergestelde is natuurlijk ook waar: een goed orderpick proces bespaart je veel tijd en zorgen. Daarom neemt Live Logistics je die zorg graag uit handen. Ons WMS-systeem (Warehouse Management) automatiseert dat grotendeels. Dat is makkelijk voor ons en vooral ook voor jou. Want omdat alles automatisch en digitaal gebeurt, ben jij realtime op de hoogte. Bestellingen komen bij ons binnen, worden verwerkt en klaargezet. Zodat de snelst mogelijke distributie gegarandeerd is, zonder dat het jou enige moeite kost.

Bestellingen en orderpicken bij Live Logistics

Een goedlopende webwinkel verwerkt voortdurend bestellingen. Een aanzienlijk deel daarvan buiten normale werktijden. Met een systeem dat veel zaken automatiseert en voorbereidt, is dus veel te winnen. Niet voor niets leggen grote webwinkels de nadruk op snelle bezorging. De klant vraagt hierom. Om mee te kunnen met de grote jongens moeten kleine webwinkels inventief zijn. Het bundelen van de krachten in het moderne en groots opgezette WMS-systeem van Live Logistics is dé manier om dat te doen.

In principe hoef je zelf niets meer te doen. Laat het gerust aan ons over. Bij belangrijke gebeurtenissen, ontvang je automatisch een melding. Tussendoor kun je natuurlijk zelf de status van orders en bestellingen checken. Via ons klantportaal worden alle belangrijke gegevens op een aantrekkelijke manier weergegeven. Ook kun je acties ingeven en wijzigingen aanbrengen, mocht dat nodig zijn. Zo heb je minimale zorgen en maximale controle.

Meer weten over orderpicken?

Heb je een vraag over de afhandeling van bestellingen door Live Logistics? Laat het ons weten.

Medewerker met Pakket onder arm

Wilt u contact met ons opnemen? Live Logistics staat graag voor u klaar.