WIJ BIEDEN DE VOLGENDE DIENSTEN AAN

ORDERAFHANDELING

Het geheel afhandelen van orders van uw webwinkel en alles wat daar bij hoort. Van grote webwinkels tot kleinere webwinkels. Van standaard orderafhandeling tot orderafhandeling op maat. Voor iedere webwinkel een juiste aanpak en oplossing. Orderafhandeling in de hoogste kwaliteit, voor een optimale klanttevredenheid. Live Logistics is innovatief, waardoor u altijd alles kunt aanbieden waar behoefte naar is.

Met ons geavanceerd systeem en gespecialiseerde team kunnen wij u de hoogste kwaliteit aanbieden. U levert hierdoor vaak sneller dan uw concurrenten, maakt uw handen vrij voor groei en beperkt u het aantal foute leveringen. Door de orderafhandeling aan ons uit te besteden bespaart u kosten en vergroot u de klanttevredenheid.

orderafhandeling Picking
Vrouw klantenservice

KLANTENSERVICE

Het uit handen nemen van de klantenservice behoort ook tot onze dienst en gaat goed samen met de orderafhandeling. Wij kunnen de inkomende correspondentie uit uw handen nemen en de meeste vragen van uw klanten direct beantwoorden. In de meeste gevallen stellen consumenten dezelfde vraag over een product of hebben zij een vraag over de levering van hun bestelling. Wij kunnen deze veelgestelde vragen over uw producten of vragen over de levering direct beantwoorden. U bespaart hierdoor tijd, waardoor u meer tijd aan uw corebusiness kunt besteden.

DIENSTEN OP MAAT

Heeft u specifieke wensen en/of behoeften met betrekking tot orderafhandeling? Wij zitten graag met u aan tafel. Het kan zijn dat in uw branche meer wordt gevraagd dan een standaard afhandeling van de orders. Wij denken daarom graag met u mee en komen met een passende oplossing.

Doosjes Rekenmachine

Wilt u contact met ons opnemen? Live Logistics staat graag voor u klaar.