INSLAG

Inslag van producten

Als je webshop groeit, dan groeien wellicht ook je zorgen over voorraadbeheer. Live Logistics neemt je die zorgen graag uit handen. Wij bieden een ultramodern warehouse management systeem (WMS), waarmee ook de inslag van producten goed geregeld is. Het zal je verbazen hoeveel winst er te boeken is met het efficiënt inrichten hiervan. Dankzij automatisering realiseren wij deze winst.

Bij goede inslag wordt over alles nagedacht. Waar welk product komt te staan is altijd onderdeel van een vooropgezet plan. Welke producten hebben de grootste omloopsnelheid? Hoe vervoer je de producten het makkelijkst in grote aantallen? Niet alleen weten wij en jij waar producten worden opgeslagen, nog vóór ze daadwerkelijk binnenkomen. Maar slimme planning zorgt ervoor dat producten ook altijd op de beste plek worden ingeslagen.

Wanneer je de inslag van je webwinkel door ons laat doen controleren en tellen we de producten, voordat we ze opslaan. Heb je speciale wensen met betrekking tot de inslag van producten? Laat het ons gerust weten.

Inslag bij Live Logistics in drie stappen

Dus stel, je laat de inslag, opslag en uitslag straks aan ons over. Hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Heel simpel:

Stap 1

Na je bestelling – tenzij je die ook aan ons uitbesteedt – maak je een vooraanmelding aan in ons WMS-systeem. Zo kunnen wij ook daadwerkelijk van tevoren rekening houden met je bestelling en het proces eromheen goed organiseren. Dan zorgen wij dat de geleverde producten nog dezelfde dag gecheckt, geteld en op de juiste plek opgeslagen worden.

Stap 2

Je ontvangt van ons een e-mail wanneer de producten zijn ingeslagen. Zo check je ook eenvoudig zelf of alle producten correct geleverd zijn.

Stap 3

Het inslagproces is hier feitelijk al ten einde. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je producten lang bij ons blijven liggen. Bekijk daarom ook wat wij bij de opslag en distributie voor je kunnen doen.

Pakket op schouder medewerker

Wilt u contact met ons opnemen? Live Logistics staat graag voor u klaar.